Tess Essentials

Tess Essentials is een technisch tekenbureau / engineeringsbureau. Wij ontwerpen machines. Wij doen zowel productontwikkeling als procesverbetering. Een bestaande machine of prototype kunnen we voor u verbeteren. Daarnaast kunnen we ook nieuwe machines of oplossingen bedenken en uitwerken. Wij ontwerpen voor derden. Daarnaast ontwerpen we ook onze eigen producten. We kijken kritisch naar de processen.

Wij werken met het 3D tekenpakket SolidWorks. U kunt ons voor kortere of langere tijd inhuren. Het werken op uw locatie behoort ook tot de mogelijkheden.
Het uurtarief is o.a. afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden. De reiskosten en reistijd worden apart berekend.

Productontwikkeling en procesverbetering kun je naar ons inzicht niet los van elkaar zien. Processen kunnen vaak alleen verbeterd worden als producten worden ontwikkeld. Een voorbeeld hiervan is de TrompEasyLift, een hulpmiddel om zware tegels te leggen. Het proces van het stratenmaken wordt verbeterd door een nieuw product.

De SolarGrip is ontwikkeld om het installeren van betonnen steunen voor zonnecellen aanzienlijk te verlichten. De ontwikkeling van een nieuw product betekent veelal dat de processen verbeterd moeten worden. Het ontwikkelen of doorontwikkelen van een product, kan invloed hebben op andere afdelingen zoals inkoop, productie en zelfs op verkoop.ACTIE: Gratis set verlengpijpen bij de aanschaf van de TrompEasyLift!

www.trompeasylift.nl